Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
claytonvxyb

Petter Sat Seg Raskt Opp Pa Magen Min, Tok Tak I Begge Armane Mine Og Haldt Dei Nede I Madrassa.

Fantasier

Nar han kom tilbake spurte eg etter toalett, og gjekk. Sa eg kvast. Igjen slo han, og eg stonna hogare. "Var det noko meir eg skulle svare pa?" Eg gjekk mot bilen min, kjente kroppen min var trott. Han tok meg hardt, pressa seg langt inn. "Eg veit lite om grensene dine, men eg vil teste og toye dei alle." Hjarta mitt dunka hardt og fort, blodet mitt koka og eg folte meg sa varm. Myke, fuktige lepper la seg over mine, vate tunger leika med kvarandre. Han lurte pa kva eg dreiv med, han lata som ingenting. Petter sat seg raskt opp pa magen min, tok tak i begge armane mine og haldt dei nede i madrassa. Du skremte meg nesten i hel."

Sommerdag...


Jeg tar pa meg bikinien sa jeg slipper stresset med a skifte pa stranda.Pakker med meg handkle og sololje..Du gir meg et tegn pa at du snart er i mal selv og jeg trekker kuken ut,boyer meg ned a tar den i munnen igjen..
Plutselig strekker du armen frem og berorer meg.Smakiler meg over magen,for du forsiktig klyper meg pa brystvorta..

Du narmer deg trusekanten og forer en finger rett under strikket..Beveger handen nedover og kommer tilfeldig litt borti klitten..

Vi legger oss ned og nyter tifredstillelsen..
Tar trusa forsiktig tilside og befoler meg selv..Tar pekefingeren pa klitten og roterer den..
Kjenner sola varmer kroppen..
Det er sa deilig!

Jeg ligger jo litt bortgjemt og for meg selv,sa jeg begynner forsiktig a masere fitta.Fremdeles utenpa trusa..
Jeg kommer med et brak,og nesten skriker ut nytelsen!
Du griper meg runt hoftene og jukker i mot..Takten var er gjevn og gradig..

Han boyer seg fram og
kysser henne forsiktig pa munnen, halsen. Leppene motes, de suger
til seg all den kjarlighet som finnes der og da. Blusen faller pa golvet,
han kysser henne varsomt pa brystene, hendene glir langs rygge, finner bh -
hektene og apner den, tar den av.
Hun hyller av nytelse, han det samme...Mmmm..
Hun tar tak og drar av han genseren, hmm. lar hendene gli nedover den
velstelte, harde men allikevel myke overkroppen hans.
***SUKK***


Hun kan kjenne den varme saden spre seg, bestemt pa hvor den skal. varmen blir
sterkere, han beveger seg i sma korte bevegelser, for hun ruller han over pa
ryggen, hun setter seg over han, og fullforer etter donningene.....Han tar pa nytt brystene i hendene, klemmer,
kysser og slikker..

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl